Tekenen & Schilderen

 

Wil je graag creatief aan de slag gaan?

Still Life Studio biedt in een sfeervol atelier teken- en schildercursussen aan, die bedoeld zijn voor iedereen die graag creatief aan de slag wil gaan. Beginners en gevorderden werken samen in dezelfde cursus.

De lessen zijn op een constructieve en logische wijze opgebouwd, daardoor krijg je overzicht en een solide fundament. Om geïnspireerd te worden, krijg je één tot twee keer per maand een specifieke opdracht die je “creatieve spier activeert en laat uitrekken”.

Na de start met een klassikaal uitleg krijgt een ieder de vrijheid om aan de opdracht of/en een eigen project te werken. Binnen dat veld  heb je veel bewegingsvrijheid.

 

Als cursist maak je kennis met

  • Figuratief-, abstract-, realistisch-, geometrisch-, automatisch-, intuïtief-, symbolisch-, schetsend-, en blind werken.
  • Je leert werken met meerdere materialen, zoals: houtskool, potlood, kleurpotlood, stiften, pastel, inkt, aquarel, acryl.
  • Soms ga je penselen gebruiken en soms ga je met keukenrolpapier, wattenstaafje en zelfs je vingers werken.
  • Je leert te werken aan verschillende onderwerpen, zoals:
  • Portretten, het menselijke lichaam, landschap, stilleven, dieren, straten, abstractie, enz.
  • Kleurgebruik, ritme, vormstudie en lijn, ruimte, contrast, compositie, textuur, toon, richting, plasticiteit, proporties, enz.
  • En natuurlijk wordt er inspiratie gehaald uit de kunstgeschiedenis: de kunststromingen binnen de klassieke en hedendaagse kunst.
 
 
 

Wat ik zo fijn vind aan Buba's lessen is dat ze ook altijd rekening houdt met mijn specifieke leerwensen en zoekt naar leuke manieren om hele praktische technieklessen op te zetten. Buba zorgt voor een fijne ongedwongen sfeer waarbij iedereen in rust voor zichzelf maar ook met elkaar kan werken.

Erik
 
 
 

Meditatie

De meditatiecursus is een uitnodiging om je in een oordeelvrije, compassievolle ruimte te (her)ontdekken.
 
 

Ademwerk

Bewustzijn van de adem, is het bewustzijn van je eigen lichaam in het hier en nu.
 
 

Privé-sessies

Privé-sessies nemen is een veilige en speelse manier om je potentieel en creativiteit verder te ontplooien.